Zrcadlová poleva
Recept ještě nebyl hodnocenZrcadlová poleva je novým trendem na poli zdobení dortů. Hodí se na polévání hladkých želatinových dortů z ovocné nebo čokoládové pěny či na dorty potřené krémem. Poleva…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zrcadlová poleva je novým trendem na poli zdobení dortů. Hodí se na polévání hladkých želatinových dortů z ovocné nebo čokoládové pěny či na dorty potřené krémem. Poleva…
KORPUS - Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej,vodu a…
Pro ještě krásnější vzhled zákusků a dortů je můžete nazdobit vlastnoručně vyrobenými dekoracemi či figurkami. Připravíte je z této modelovací hmoty, kterou můžete i…
Moučkový cukr smícháme se sušeným mlékem, pokud ho chceme obarvit, tak přidáme barvu, kterou si vybereme. Do této směsi přidáme glukózový sirup nebo med, mandlové aroma,…
Lahodné vánoční dortíky skládající se z čokoládové mousse, malinového želé, čokoládového biscuitu a zrcadlové polevy. Na pohled vypadá složitě na přípravu, ale dle…
Směs připravíme už několik dní předem ze sušeného ovoce nakrájeného na drobné kousky. Musí být buď dobře nakrájená nebo trochu rozmixovaná, aby se müsli nerozpadalo.V…
Oddělíme žloutky a bílky, 1 bílek ušleháme do tuha, žloutky dáme na mírný plamen s 1 dl šlehačky, stále mícháme, želatinu dáme nabobtnat s trochou studené vody. Když…
Korpus: Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat vanilkový cukr. Postupně přiléváme olej, vodu…
Toto müsli je velmi jednoduché na výrobu, potřebujete si jen předem připravit hustý glukózový sirup z krystalového cukru. Směs si připravíte podle své představy, viz…
Toto müsli je velmi jednoduché na výrobu, potřebujete si jen předem připravit hustý glukózový sirup z krystalového cukru. Směs si připravíte podle své představy, viz…
Domácí karamelky. To je sen každého mlsala. Můžete je připravit jen tak, pro potěšení dětí. Nebo je můžete zakomponovat do kolekce domácích pralinek. Nejsou nijak…
Rychlý a lahodný recept na nepečené, bezlepkové, kokosové koule. Tyto jemné sladkosti ze sušeného mléka a kokosu jsou ideální pro vánoční tabuli. Jejich chuť potěší…