Mátová panna cotta s čokoládou
Recept ještě nebyl hodnocenŽelatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Smetanu smícháme se sirupem a cukrem a zahřejeme k bodu varu. Ihned stáhneme z ohně, vložíme vyždímanou želatinu a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Želatinu namočíme do studené vody a necháme nabobtnat. Smetanu smícháme se sirupem a cukrem a zahřejeme k bodu varu. Ihned stáhneme z ohně, vložíme vyždímanou želatinu a…
Rozdelenie a použitie hovädzieho mäsa
Jablečný nepečený dort: Výraznou chuť mu dá marmeláda, voní vanilkou a rumem a na tento dezert skvěle zužitkujete i starší jablka
V akci: Rum o 70 korun levnější láká k výrobě perfektního cukroví. Nabízí se skvělé vosí úly nebo lahodné rumové kuličky