Bažantí polévka se sýrovým kapáním
Recept ještě nebyl hodnocenZe skeletů a zeleniny si uvaříme silný vývar. Vejce, mouku a sýr smícháme v řidší těsto, ze kterého připravujeme nočky buď lžičkou nebo přes sítko. Zdobíme petrželkou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 721 kJ / 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 2,90 g |
–– mononenasycené | 2,30 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ze skeletů a zeleniny si uvaříme silný vývar. Vejce, mouku a sýr smícháme v řidší těsto, ze kterého připravujeme nočky buď lžičkou nebo přes sítko. Zdobíme petrželkou.
Pizza calzone aneb Pizza kapsy: Slavnou italskou specialitu můžeme naplnit mletým masem, šunkou i zeleninou
„Spotřebujte do…“ nebo „minimální trvanlivost“. Víte, jaký je mezi tím rozdíl?
Boží milosti byly v minulosti lidovou obdobou hostií. Jak je připravit, aby byly krásně křehké a křupavé