Skelet kachní - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 533 kJ / 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,10 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 2,25 g |
–– mononenasycené | 1,71 g |
–– polynenasycené | 0,54 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,56 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Kadlíkova kachní knedlíčková polívka
Recept ještě nebyl hodnocenNelekněte se množství těch kachních trupů, byly a akci v Hypernově, koupil jsem jich množství větší než běžné... Po rozmrazení jsem z nich okrájel veškerý tuk, i zbytky…
Božíhodový oběd z hájovny na "Šlajfu"
Recept ještě nebyl hodnocenSváteční polévka: očištěné a omyté droby, ořez a letky z kachny vložím do hrnce se studenou vodou. Do vody přidám cibuli, česnek, nové koření, bobkový list, pepř a…
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Recept ještě nebyl hodnocenNaše babičky uměly využít opravdu všechny zbytečky a poživatelné části drůbeže. Někdy může být i zbytkové jídlo dokonce voňavější a chuťově skoro lepší, než původní…
Další suroviny
Přečtěte si Zobrazit více
Tyto dárky potěší pod stromečkem všechny milovníky pohybu!
Bavorské dampfnudeln: Úžasné sladké bochánky jsou nadýchané jako peříčko, nejlépe chutnají s vanilkovou omáčkou
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií