Kuřecí vývar s játrovými noky
Recept ještě nebyl hodnocenKuřecí skelety uvaříme ve vodě. Do vzniklého vývaru uděláme za pomocí dvou lžiček noky z polotovaru, který byl dochucen utřeným česnekem a majoránkou. Vaříme na mírném…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuřecí skelety uvaříme ve vodě. Do vzniklého vývaru uděláme za pomocí dvou lžiček noky z polotovaru, který byl dochucen utřeným česnekem a majoránkou. Vaříme na mírném…
Ze surovin na vývar si uvaříme kuřecí vývar. Na olivovém oleji osmahneme nudličky mrkve a petržele, zalijeme vývarem a povaříme. Později vložíme knedlíčky a ještě chvíli…
Kuřecí skelety opláchneme a dáme vařit doměkka. Až jsou hotové, obereme od kůží a kostí a nakrájíme na větší kusy. Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku(vaříme o…
Cibuli nakrájíme na větší kousky, mrkev na kolečka. Na másle osmahneme cibuli dozlatova, poté přidáme mrkev a chvíli restujeme. Zasypeme trochou kari, zázvorem a…
Polievkovú zmes umyjeme a dáme variť do osolenej vody.Pridáme celé čierne korenie a očistený a pokrájaný kaleráb, mrkvu a na malé kúsky nakrájanú brokolicu.Do polievky…
Skelety vložíme do studené vody a počkáme, než začne vařit. Sbíráme pěnu a před varem ihned stáhneme na nejmenší plamen, aby se vývar nezakalil.Poté přidáme veškerou…
Drůbeží skelety jsou ideální na přípravu vývaru. Maso obrané z kostí pak lze využít v mnoha rychlých a chutných jídlech. Pikantní drůbeží salát uvítají milovníci sytých…
Kuřecí vývar s knedlíčky z drůbežích jater a bylinek přijde vhod při podzimních a zimních sychravých dnech. Dlouhé doba vaření a trpělivost při sbírání pěny se vyplatí a…
Do hrnca dáme kosti, odrezky mäsa, tuku, kože a zalejeme vodou. Osolíme, privedieme do varu a zbierame penu. Varíme sotva znateľným varom - vývar len jemne perlí. Po…
Uvaříme kuřecí kostry s několika kuličkami pepře a kouskem cibule (v papiňáku zhruba 30 min). Maso obereme na talíř, vývar přecedíme přes sítko. V hrnci na oleji…
Uvařený skelet vyjmeme z vývaru a maso obereme. Do vývaru dáme na nudličky nakrájený celer, nakrájenou mrkev a povaříme, dokud zelenina nezměkne. Na závěr do polévky…
Vsetko dame do hrnca, zalejeme vodou (dala som asi 3 velke hrnceky) a varime, kym maso nie je makke. Priblizne 30-40 minut.
Dáme vařit do většího hrnce kuřecí skelety, cibuli, zelenou petrželku, asi 5 kuliček nového koření, podle chuti pár kuliček pepře a sůl, vaříme na mírném ohni asi 30…
1/Nejdrive si dame varit kureci skelet ze zeleninou. 2/Mezitim si vytvorime male knedlicky z jatrove pastiky, do ktere pridame trochu pepre, cesneku, strouhanku…
Kuřecí skelety rozpůlíme, zlehka potřeme olejem a trochu osolíme. Rozložíme na pekáč, přidáme celou očištěnou kořenovou zeleninu, rozkrojenou hlavičku česneku a omytou…
Dáme si vařit omyté kuřecí maso na polévku s mrkví i s řapíkatým celerem. Měkčí řapíkatý celer i mrkev z polévky po chvíli vyndáme a pokrájíme na malinké kousky…
Omyté skelety a očištěné drůbky vložíme do hrnce se studenou osolenou vodou, česnekem, očištěnou kořenovou zeleninou, cibulí s vrchní tmavou slupkou a s kořením.Vše…
Skelety zalijeme studenou vodou, přidáme koření, sůl a očištěnou zeleninu a na mírném ohni uvaříme silný vývar. Ten scedíme přes síto, z kostí obereme maso a nakrájíme…
Kuřecí skelety dáme do hrnce s litrem studené vody. Zapálíme plamen a mírným tempem zahříváme. Mezitím přidáme sůl, pepř, hřebíček, bobkový list, koriandr a karí. Zázvor…
Do hrnce s osolenou vodou dáme skelety, prsa a vaříme na 95 °C cca 20 minut.Přecedíme přes čisté plátýnko do pomalého hrnce, (tak se zbavíme veškerého šumu) maso…
Pod názvem botwinka se skrývá mladá červená řepa, ze které naši polští sousedé připravují skvělou stejnojmennou polévku, která je doslova plná zeleniny. Nechybí ani…
Skelety dáme pozvolna vařit s kořením a solí, asi tak tu hodinku i více.Pokud použijeme čerstvou kořenovou zeleninu, tak přidáme v polovině vaření a můžeme taky 1 malou…
Z kuřecí kostry uvaříme vývar obvyklým způsobem. Měkké maso obereme a vývar scedíme. Na másle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli a po chvíli přidáme na nudličky…
Celer, mrkev i petržel nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme, ale necháme vcelku. Skelet i křídla dobře propláchneme. Vše dáme i s kořením do velkého hrnce s vodou a…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Nemůžete se dočkat venkovní grilovačky? Se stolním grilem si užijete parádní grilování i doma kuchyni! Jak jej vybrat?
Maso a zdravý životní styl: Jaké druhy si dopřát a kterým se naopak vyhnout?
Dokonalé topinky: Poradíme, jak na to, aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé!