Polévka z králíka s krupicovými noky
Recept ještě nebyl hodnocenMaso s ostatními surovinami zalijeme studenou vodou a pozvolna vaříme.Než se polévka uvaří, připravíme noky. Vejce smícháme s krupicí a osolíme. Množství krupice je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 721 kJ / 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 3,00 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso s ostatními surovinami zalijeme studenou vodou a pozvolna vaříme.Než se polévka uvaří, připravíme noky. Vejce smícháme s krupicí a osolíme. Množství krupice je…
Vaječný koňak neodmyslitelně patří k Vánocům: Vyrobit si ho doma je hračka a stojí to jen pár korun
Jak správně vařit různé druhy rýže: Díky těmto radám se vám už nikdy nerozvaří jasmínová a arborio zůstane krásně krémová
Ozdobte své terasy a lodžie jedlými plody. Poradíme, kde se dobře daří jahodám a co vyžadují rajčata či papriky