Rebarborové řezy z dvojího těsta
Recept ještě nebyl hodnocenRebarbora má širokou škálu využití jak ve slané, tak i sladké kuchyni. Její chuť je opravdu jedinečná, lehce nakyslá a nejlépe vynikne na piškotových řezech, které jsou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rebarbora má širokou škálu využití jak ve slané, tak i sladké kuchyni. Její chuť je opravdu jedinečná, lehce nakyslá a nejlépe vynikne na piškotových řezech, které jsou…
Bábovka, dříve známá jen jako forma na pečení, patří k tradičním moučníkům české kuchyně. Z dětství si ji jistě vybavíte jako sladkou tečku po nedělním obědě u babičky.…
Nevíte co připravit jako sladké pohoštění pro koledníky? Zkuste koláčky z kynutého těsta, které připravíte rovnou se třemi druhy náplně a to s makovou, povidlovou a…