Pórkové chuťovky
Recept ještě nebyl hodnocenPórek je v kuchyni využíván jako jemnější a chuťově bohatší alternativa k cibuli. Pórkové chuťovky nabízí jeho netradiční úpravu smažením. Kousky pórku usmažené v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pórek je v kuchyni využíván jako jemnější a chuťově bohatší alternativa k cibuli. Pórkové chuťovky nabízí jeho netradiční úpravu smažením. Kousky pórku usmažené v…
Tento recept nabízí kombinaci křehkých a šťavnatých karbanátků v omáčce s pikantním nádechem, která dodá jídlu nezaměnitelný šmrnc. Ideální pro všechny, kteří mají rádi…
Tento recept je lahodnou kombinaci šťavnatého masa a jemného, chutného zelí z cukety a dýně. Křehké medailonky se skvěle doplňují se svěží cuketou a jemnou sladkostí…
Křehké kuličky s lískovým oříškem uvnitř jsou lahodnou a zdravou pochoutkou, kterou si můžete vybrat bez výčitek. Bez lepku, mléka a vajec jsou ideální volbou pro…
Už vás nebaví klasické karbanátky pouze z mletého masa? Přidejte do nich nastrouhanou a orestovanou kořenovou zeleninu, plátky mandlí a pár růžiček květáku. Zelenina jde…
Rychlá slepice na paprice bude skvělým nedělním obědem pro celou rodinu. Slepice může mít i po dlouhém vaření tužší maso. V tomto receptu je použito mleté slepičí maso…