Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarky se sádlem - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 176 kJ /
759 kcal
Bílkoviny12,00 g
– z toho živočišné bílkoviny12,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky79,00 g
– nasycené31,00 g
– nenasycené44,00 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 30,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 350 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Bramborové zelňáky

Bramborové zelňáky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kombinace bramborového těsta, kysaného zelí a křupavých škvarků vytvoří dokonalou souhru chutí. Tyto zelňáky si zamilujete už po prvním soustu. Jsou lahůdkou, která vás…

Bibinka

35 min

Vošouch

Vošouch

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Uděláme si kvásek-trochu vlažného mléka, rozdrobené droždí,1 lžička mouky a špetku cukru. Brambory jemně nastrouháme, slijeme vodu, přidáme vejce, mouku, zbylé mléko,…

Zelné placky II

Zelné placky II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zaděláme těsto, tvoříme placičky (tloušťka tak 1cm - 1,5cm), které pokládáme na pečící papír.Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů, dozlatova.

softsun

10 min

Naposledy jste si prohlédli