Dia jablečník
Recept ještě nebyl hodnocenVše řádně umíchat, rozdělit na dvě poloviny, vyválet na velikost plechu a přenést na plech vyložený papírem, na těsto dát hodně jablek s hrozinkami, posypat skořicí a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vše řádně umíchat, rozdělit na dvě poloviny, vyválet na velikost plechu a přenést na plech vyložený papírem, na těsto dát hodně jablek s hrozinkami, posypat skořicí a…
KUCHYŇ PLNÁ LETNÍCH BAREV V E-SHPU TCHIBO.CZ!
Cuketový karbanátek v housce: Vajíčka dodají bílkoviny, cuketa se postará o fantastickou šťavnatost, cibule zajistí výraznou chuť
Sezona letních jablek je tady. Tohle je 5 nejlepších způsobů, jak je zpracovat. Připravte z nich pikantní čatní nebo jablečný ocet