Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slanina Gazdovská - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kadeřavé karbanátky

Kadeřavé karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Listy kadeřávku povaříme asi 10 minut ve vodě nebo ve vývaru.Zchladlé a okapané je nakrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme vejce a "projedeme" ručním mixérem…

Danca

30 min

Mleté maso s cizrnou

Mleté maso s cizrnou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na jemně pokrájeném špeku či oleji osmažíme drobně pokrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, které během smažení od sebe oddělíme vařečkou nebo šťouchadlem. Osmaženou…

recepty73

40 min

Kefírový zeleninový krém

Kefírový zeleninový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Slaninu nakrájíme na menší kostičky a dáme do většího hrnce osmahnout do zlaté barvy. Mezitím si očistíme cibuli a řapíky celeru. Cibuli nakrájíme na jemné půlměsíčky a…

Anna Kocikova

25 min

Bramborový salát  "vlhký"

Bramborový salát "vlhký"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Slaninu nakrájíme na menší kostičky a cibuli na jemné půlměsíčky. Vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na cca 5 mm silná kolečka, okurky nakrájíme na velice drobné…

Vepřové na celeru a slanině

Vepřové na celeru a slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové maso opláchneme a nakrájíme na silnější plátky, které lehce naklepeme a mírně opepříme. Očištěný celer nakrájíme na asi 1 cm nudličky, slaninu také tak, cibuli…

Anna Kocikova

60 min

Voňavé kapří překvapení

Voňavé kapří překvapení

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kapří vnitřnosti rozebereme. Nejdříve opatrně odstraníme žluč a pak střívko. Dále odstraníme tuk (světlé části) a můžeme vnitřnosti rozebrat na menší části, které…

Kedlubnový guláš "pikant"

Kedlubnový guláš "pikant"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na nudličky, kedlubnu na kostky a feferonku na maličké kousky. Proužky slaniny si dáme rozškvařit, cákneme trošku oleje, přidáme…

Bibinka

40 min

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli