Babské řezy
Recept ještě nebyl hodnocenUpečeme ze surovin na těsto piškotový plát a necháme vychladnout. Uvaříme sladký pudink a ještě do teplého (ne horkého) pudinku umícháme máslo. Natřeme na piškot,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 166 kJ / 518 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 24,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 73,00 g |
– cukry | 46,00 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Upečeme ze surovin na těsto piškotový plát a necháme vychladnout. Uvaříme sladký pudink a ještě do teplého (ne horkého) pudinku umícháme máslo. Natřeme na piškot,…
Chybí vám hospody? Uvařte si pivo doma! Tipy a rady pro začínající sládky
Vinné střiky už nejsou v módě, teď se pije prosecco. Víte, odkud má tohle italské víno svůj název?
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!