Brambory na pánvi se slézem kučeravým
Recept ještě nebyl hodnocenI. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a okořeníme. Na pánev dáme trochu oleje, pokládáme polovinu brambor. Na to poukládáme na kolečka pokrájenou klobásu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 274 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
I. Brambory oloupeme, nakrájíme na plátky, osolíme a okořeníme. Na pánev dáme trochu oleje, pokládáme polovinu brambor. Na to poukládáme na kolečka pokrájenou klobásu…
Nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, potom přidáme pokrájený česnek, pokrájenou uzeninu, orestujeme, přidáme sléz a vše ještě spolu mírně podusíme (cca 5 min). …
7 důvodů, proč dávat dětem jablka plus tipy na netradiční recepty: Už jste zkusili jablečnou nutellu?
Náš život s celiakií aneb Co na to máma, když se bezlepkovou stane dcera Áňa. Začátky jako z nepovedené pohádky
Šťavnaté ovoce s křupavou krustou. Seznamte se s dobrotou jménem crumble