Nepečený dort z jogurtu a ostružin
Recept ještě nebyl hodnocenZačneme spodní vrstvou - rozmixujeme všechny ingredience, které pak vtlačíme na dno dortové formy a umačkáme skleničkou s rovným dnem. Dáme na cca 10 - 15 minut do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Začneme spodní vrstvou - rozmixujeme všechny ingredience, které pak vtlačíme na dno dortové formy a umačkáme skleničkou s rovným dnem. Dáme na cca 10 - 15 minut do…
Umícháme rozkvas a v teple místnosti ho necháme vykvasit (cca 6-8 hodin). Zároveň ve zbytku recepturní vody namočíme celozrnnou mouku a otruby.Smícháme rozkvas s…
Nabobtnaný šrot i všechny ostatní suroviny dáme do pekárny (nejprve tekutiny, pak sypké) a použijeme program Celozrnný (déle kyne i peče).Hotový vyklepneme z formy a na…
Ze žitného kvásku, žitné mouky a vody umícháme rozkvas, který necháme pracovat přibližně 10-12 hodin.Semínka v misce smícháme se solí, zalijeme 70 g vody (odebrané z…
Rozmixujeme semínko, přidáme nahrubo rozmixovanou brokolici, nasekanou bazalku, prolisovaný česnek a tvoříme karbanátky Můžete použít i ponorný mixér.Karbanátky jsou…
250 g margarínu nechávame v chladničke, vyberieme až neskôr. Druhých 250 g včas vyberieme. Droždie dáme do vlažného mlieka s trochou cukru a necháme vzkypieť. Múku…
Tekvicu očistíme, vyberieme jadrá a dužinu narežeme na kocky. Semená horčice, koriandra, rascu a chilli papričku zomelieme ( rozdrvíme v mažiari ). Zmiešame s kurkumou…
Není nad čerstvě upečený, krásně křupavý, kváskový chléb, připravený v pohodlí domácí kuchyně. Tmavý chléb z žitné mouky je plný semínek a jeho pečlivá příprava vám…
K vykynutému omládku přidáme vychladlou záparu a zbytek surovin, vymísíme těsto a necháme ho nakynout asi hodinu.Vykynuté těsto propracujeme, pokud je třeba podsypneme…
Batáty jsou brambory, které mají netradiční nasládlou chuť, a tak se dají použít ke slaným i sladkým pokrmům. Připravte si tuto jednoduchou verzi batáty propečené…
Vídeňský bramborový salát chutná božsky. Recept je jen ze šesti běžně dostupných surovin, které vyjdou na 35 korun
Sedm nejlepších pomazánek pro rychlé večeře: Legendární vajíčková klasika, ale také liptovská s ančovičkami a kapary
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům