Buchta ze syrové řepy se šmakounem bez mouky
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve na hrubém struhadle nastrouháme syrovou červenou řepu, jablko nebo místo jablka kousek cukety, šmakoun nastrouháme na drobném struhadle.Přidáme ostatní…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 285 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,05 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 2,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve na hrubém struhadle nastrouháme syrovou červenou řepu, jablko nebo místo jablka kousek cukety, šmakoun nastrouháme na drobném struhadle.Přidáme ostatní…
Do kuskusu kápneme trochu oleje, dáme špetku soli a zalejeme vroucí vodou. Necháme 5 min odstát.Mezitím si v míse rozšleháme vejce s cukrem a přidáme hotový kuskus.…
Světlá vrstva: Šmakouna spolu s mascarpone, mlékem a dření z vanilky vyšleháme do hladkého krému. Oranžová vrstva: Meruňky vypeckujeme a spolu se stévií rozmixujeme.…
Korpus: bezlepkové piškoty rozdrtíme, smícháme s máslem a kokosovým olejem a vtlačíme lžící do formy vyložené pečícím papírem. Světlý krém: jogurt a nastrouhaného…
Cukroví vyrobené z proteinového polotovaru Šmakoun je ideální nízkokalorickou volbou na poslední chvíli. Je bez lepku a dát si ho mohou i ti, kteří si hlídají váhu.…
Datle namočíme na 10 minut do vody. Po 10 minutách vodu slijeme, datle vhodíme do mixéru, přidáme vločky, slunečnicová semínka a kokosový olej. Vše rozmixujeme na…
Meruňkového Šmakouna nakrájíme na menší kostičky a vhodíme je do mixéru. Přidáme tvaroh, meruňky a arašídové máslo. Vše rozmixujeme na hladkou hmotu. V případě potřeby…
Omyté, vypeckované meruňky rozsekáme nožem na kostky a zakápneme citronem, necháme stranou. Mezitím si nakrájíme šmakoun na drobno. V mixéru pak umixujeme meruňky na…
Ovesné vločky, kokos a 3 PL třtinového cukru rozmixujeme. Směs vysypeme na plech vyložený pečícím papírem a pokropíme vodou, nebo mlékem. Hodně zralé hrušky oloupeme,…
Spodní vrstvu tvoří jahodové pyré, které připravíme rozmixováním 150g jahod (případně doslazených stévií). Rozdělíme do formiček a dáme na půl hodiny zatuhnout. …
Meruňkového Šmakouna nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme ostatní ingredience a vypracujeme hladké vločkové těsto. Zapékací mísu vymažeme kokosovým olejem a těsto…
Pomazánkové máslo smícháme s pěti lžičkami kokosu, vanilkovým cukrem a Šmakounem. Ze směsi navlhčenou rukou vytvoříme kuličky o průměru lízátek a obalíme je v kokosu. …
Všechny suroviny kromě kakaa smícháme v pevnou hmotu, vytvoříme jednotlivé nanuky a obalíme v kakau. Pak napíchneme na nanukové tyčky, vychladíme alespoň hodinu v…
Nejdříve si připravíme těsto. Šmakouna rozmixujeme s jogurtem, přidáme oba druhy krupice, vejce a propracujeme kompaktní těsto. Vyválíme si malé knedlíčky o velikost…
Promícháme vlažnou vodu, cukr a droždí, necháme vzejít kvásek. Přidáme olej, mouku, rum a vypracujeme hladké vláčné těsto. Přikryjeme a necháme 1,5-2hod kynout. Krátce…
Náš život s celiakií aneb Jak jsem měnila pojišťovnu kvůli příspěvkům a co se vlastně pro celiaky nabízí
Jak na dokonalé domácí kysané zelí? Jednoduchý postup zaručí dobrý výsledek i v paneláku, stačí dodržet několik zásad
Tajemství dokonalé postavy Brigitte Bardotové: Slavná herečka odmítá maso a k obědu jí stačí kousek ovoce