Red Velvet Cake - Červený samet
Recept ještě nebyl hodnocenRed velvet cake je slavný dort výrazné barvy z Ameriky. Těsto obarvené potravinářskou barvou má jásavě červenou barvu a bílý krém. Hotový red velvet cake můžete polít…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,00 g |
– cukry | 87,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Red velvet cake je slavný dort výrazné barvy z Ameriky. Těsto obarvené potravinářskou barvou má jásavě červenou barvu a bílý krém. Hotový red velvet cake můžete polít…
Vanilkový piškot: Bílky ušleháme do tuha, zašleháme cukr, esenci, sůl a následně jeden žloutek po druhém, potom olej po lžících. Nakonec opatrně zlehka mouku s práškem…
Bílky oddělíme od žloutků. K bílkům přidáme špetku soli a šleháme na max obrátky šlehače. Když už sníh skoro je, přišleháme po částech cukr. Nakonec důkladně prošleháme…
Mouku, ořechy a kypřící prášek smícháme dohromady. Bílky ušleháme s polovinou cukru do pevného sněhu cca 5min. Žloutky s druhou polovinou cukru a van.cukrem, kde po…
Korpus: Vše smícháme a dáme do vymazané formy. Pečeme cca 40 minut Mascarpone krém do dortu: Smetanu vyšleháme se ztužovačem. Přidáme mascarpone a dosladíme dle…
Vejce ušleháme spolu s cukrem do husté pěny a pomalu přimícháváme mouky s práškem do pečiva. Dno vyšší a užší formy vyložíme pečícím papírem. Dáme péct do předehřáté…
Čtvercový kropus naplněný čokoládovým krémem, potažený smarflexem s vanilkovou příchutí. Uvaříme si mléko a před tím než do toho nalijeme pudink tak tam nalámeme…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu.Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabude, pak přidáme po lžících horkou…
Oříškový korpus: Žloutky ušleháme s cukrem do pěny a postupně přidáváme po lžících studenou vodu. Pořád šleháme na nejnižší stupeň přidáme citr. kůru, mleté oříšky a…
Korpus: Žloutky vyšleháme s polovinou cukru a olejem, poté vmícháme prosátou mouku s práškem do pečiva a vodou. Z bílků a zbytkem cukru vyšleháme tuhý sníh a zlehka…
Krém do mléka dáme mouku na mírném ohni uděláme hustou kaši, kterou dáme po sléze vychladnout. utřeme si máslo s moučkovým cukrem a žloutek, přidáme vychladnlou…
Vejce s cukrem vyšlehat do hutné pěny, která až zbělá. Lehce do ní vmíchat mouku s práškem do pečiva. Těsto nalít na vyšší vystříkaný plech a upect klasicky(každá trouba…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ve větší míse šleháme žloutky s cukrem, dokud hmota nezbělá a nekolikanásobně nenabyde, pak přidáme po lžících horkou…
Piškotový korpus je dělaný z 8 vajec 320g cukru, 320g polohrubé mouky, trocha vody . Postup je klasický při dělání piškotového korpusu. Krém uvaříme puding necháme ho…