Řezníkovi ptáčci
Recept ještě nebyl hodnocenPlátky hovězího masa rozklepeme na tenké větší plátky. Rozprostřeme je a posypeme kořením „Roštěnky“ a potřeme hořčicí dle chuti a zvyku. Na takto potřené plátky masa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 064 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 1,60 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 34,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,00 g |
– cukry | 2,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Plátky hovězího masa rozklepeme na tenké větší plátky. Rozprostřeme je a posypeme kořením „Roštěnky“ a potřeme hořčicí dle chuti a zvyku. Na takto potřené plátky masa…
Připravíme všechny potřebné suroviny. Nakrájené maso dáme do misky společně s trochou olivového oleje, sójovkou, trochou salsy a 1 lžičkou mex. koření, marinádu…
Do pekáče si nasypeme propláchnutou rýži, cibuli na drobno, obě plechovky. Maso nakrájíme nebo rozmačkáme na jemno, papriku, sůl, pepř, zalijeme vodou, promícháme a…
Kuřecí prsa si omyjeme, a nakrájíme na větší kousky (aby se nám pěkně motalo).Plátky slaniny si naskládáme na prkynko, na ně vložíme kousek prsou, osolíme, opepříme,…
Těstoviny si uvaříme dle návodu a propláchneme studenou vodou. Do mísy dáme tuňáka i s olejem, přidáme zeleninu, nakrájená sušená rajčata, brokolici. Posolíme, popepříme…
Do hrnce jsem dala k varu vodu do ní nasypala kari, bujon a uvařila nudle. Ty jsem pak scedila. Bokem na pánvi jsem orestovala kuřecí maso poprášené solamylem, pak jsem…
Filety ze pstruha zbavíme případných zbytků kostí (použijeme pinzetu) a z obou stran filet poctivě osolíme a opepříme. Do pánve si dáme lžíci přepuštěného másla. Filety…
Muškátový oříšek není to samé co květ: Záměna může zkazit jídlo i přivodit zdravotní potíže
Léčivý med pomáhá proti bakteriím i kašli. Je lepší světlý, nebo tmavý?
Bugatsa: Na řecký dezert je potřeba speciální tenké těsto a jemný krém s vůní skořice. Moučník si lehce připravíte i doma