Sloní ouška
Recept ještě nebyl hodnocenKotlety nařízneme tak, abychom vytvořili kapsu, osolíme, opepříme, rozetřeme prolisovaný česnek a naplníme slaninou a Hermelínem, spíchneme párátkem a obalíme ve směsi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kotlety nařízneme tak, abychom vytvořili kapsu, osolíme, opepříme, rozetřeme prolisovaný česnek a naplníme slaninou a Hermelínem, spíchneme párátkem a obalíme ve směsi…
Vychytávky slaví deset let: Díky nim jsem se naučil vařit spoustu skvělých věcí, říká moderátor Láďa Hruška
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Dokonalá vosí hnízda a další skvělé nepečené cukroví, které musíte vyzkoušet