Bramborový salát bez majonézy
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme, oloupáme a nakrájíme brambory na malé kostičky, /či protlačíme přes drátěnou mřížku/, přidáme najemno nakrájenou cibuli, zeleninovou směs "Znojmia", hořčici…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 168 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Uvaříme, oloupáme a nakrájíme brambory na malé kostičky, /či protlačíme přes drátěnou mřížku/, přidáme najemno nakrájenou cibuli, zeleninovou směs "Znojmia", hořčici…
Recepty na bramborový salát by vydaly na celou knihu. I tento je zajisté originál. K bramborám přidáme zeleninovou směs, vajíčka a také párek. Místo majonézy pak…
V tlakovém hrnci rozpustím tuk, ve kterém nechám zesklovatět hruběji krájenou cibuli. Na ní osmahnu na větší kostky nakrájené maso, osolím opatrně - počítám se solí…
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
Lógr z kávy nepatří jen do koše: Funguje jako skvělé hnojivo, čistidlo i kosmetický prostředek