Dušené jehněčí maso
Recept ještě nebyl hodnocenMäso narežeme na kocky a premiešame so soľou a mletým korením. Na troche oleja orestujeme dobleda nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Podlejeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 600 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 4,70 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 1,30 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mäso narežeme na kocky a premiešame so soľou a mletým korením. Na troche oleja orestujeme dobleda nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Podlejeme…
Sóju zmiešame so zeleninou, na polkolieska narezanou cibuľou a na kolieska narezanými párkami. Zmiešame ingrediencie na dressing a vmiešame do šalátu. Necháme odstáť v…
Všetky prísady na cesto dobre vymiesime a cesto necháme vykysnúť.Náplň: na oleji orestujeme na tenké kolieska narezaný pór, pridáme zeleninu, premiešame, kým zelenina…
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi
Víc než jen ocet: Balzamiko se v minulosti používalo proti porodním bolestem
Luštění a vaření? To je zábava nadvakrát v jednom balíčku! Křížovky s recepty nadchnou celou rodinu