Mungo salát
Recept ještě nebyl hodnocenMungo fazolky dáme do mísy. Celer očistíme, nakrájíme na větší čtvrtky a vaříme asi 15 min. Pak vyndáme a vychladíme, nakrájíme na kostičky, nebo nastrouháme nahrubo.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 168 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 6,80 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Mungo fazolky dáme do mísy. Celer očistíme, nakrájíme na větší čtvrtky a vaříme asi 15 min. Pak vyndáme a vychladíme, nakrájíme na kostičky, nebo nastrouháme nahrubo.…
Nasekanú cibuľku orestujeme na oleji, pridáme kari, zalejeme vodou a pridáme hrášok, na kocky narezanú mrkvu a zemiaky. Osolíme, varíme do mäkka a na záver pridáme na…
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit
Pomalu grilovaná žebra: Vychutnejte si šťavnaté maso vonící kouřem a kořením
Šéfkuchař radí: Jak si doma připravit dokonalý Caesar salát a jak se nenechat napálit v restauraci? Tohle si hlídejte!