Košíčky Toffifee
Recept ještě nebyl hodnocenTolik oblíbené karamelové košíčky s křupavým oříškem uvnitř a zalité čokoládou si nyní můžete připravit i u vás doma. Děti tuto laskominu určitě ocení a zároveň se hodí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tolik oblíbené karamelové košíčky s křupavým oříškem uvnitř a zalité čokoládou si nyní můžete připravit i u vás doma. Děti tuto laskominu určitě ocení a zároveň se hodí…
Koprovou omáčku buď milujete, nebo nenávidíte. Pokud patříte do té první skupiny, smetanová koprová omáčka vás zajisté potěší svojí sladkokyselou chutí. Podáváme ji s…
Dokonalé mini dortíčky jsou skvělým pohoštěním i pro ty nejmlsnější jazýčky. Jejich základ tvoří sušenková směs s máslem, která je zalitá lahodnou směsí mascarpone a…
Tento zákusek je trochu retro, ale protože je prostě fantasticky dobrý a neodolatelný, jeho obliba neklesá. A jak se pozná takový dobrý větrník? Má vláčný korpus,…
Arašídy, karamel, čokoláda a k tomu křupavá sušenka. Že jste v poznali kombinaci světoznámé tyčinky? Tak teď si ji můžete v podobě řezů připravit i vy doma. Uvidíte, že…
Máme pro vás inspiraci na opravdu jednoduchý a výborný dort. Základem je nadýchaný korpus z bílků, který potřeme "protřepaným" šlehačkovým krémem s kompotovaným ovocem.…
Nadýchaný piškotový korpus, lahodný krém ze šlehačky a zakysané smetany a vaše oblíbené ovoce - to je ideální způsob, jak zpracovat sezónní ovoce. Dezert můžete ještě…
Dort s pudinkovým krémem, vonící po broskvích a s domácí šlehačkou. Takový je dort "Florida", který je krásně lehký, vláčný a vykouzlí úsměv na tváři ať už dospělému, či…
Milovníci čokolády zbystřete. Jestli chcete na Vánoce připravit cukroví, plné této sladké dobroty, pak vaše volba je jasná. Košíčky plněné čokoládovým krémem a polevou…
Milovníci čokolády zbystřete. Jestli chcete na Vánoce připravit cukroví, plné této sladké dobroty, pak vaše volba je jasná. Košíčky plněné čokoládovým krémem a polevou…
Jistě často přemýšlíte, co upéct návštěvě ke kávě. Mělo by to být něco lahodného a zároveň něco, co nám nepřidělá moc práce. Tyto kritéria splňuje dřevěnický štrúdl,…
Nejste zastánci klasických ořechových a máslových náplní do cukroví? Vyzkoušejte na košíčky nanést šlehanou bílou čokoládu. Rozjasní vánoční talíř s cukrovím, je krásně…
Suroviny na těsto smícháme, nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu, upečeme při 180 stupních.Šlehačku, ztužovač, puding dáme do uzavíratelné nádoby, zavřeme a…
Krém: Smícháme 4 lžíce smetany a rozpustnou kávu do hrnečku. Moučkový cukr zahřejeme až zkaramelizuje. Přidáme zbylou smetanu a za stálého míchání povaříme. Přidáme…
Nepečené Bebe řezy jsou jednoduché a rychlé, a přitom tak skvěle chutnají! Příprava trvá pár minut, pak už je jen důležité nechat je v chladu pořádně proležet, aby se…
Jednou z nejvíce tradičních surovin české kuchyně jsou bezesporu houby. Mají pestré využití a jejich výhodou je snadná úprava i jedinečná chuť. Když v lesích díky…
Zapečené brambory jsou snadné na přípravu a chutnají skvěle. Zkuste podle tohoto receptu zapéct brambory s vrstvami cibule a slaniny a vařené brokolice. Nakonec vše…
Tento dezert kombinuje bohatou červenou barvu s jemnou chutí kakaového těsta a krémovou vrstvou sýrového krému. Ať už chcete překvapit své blízké nebo si dopřát něco…
Vyšleháme šlehačku, zamícháme do ní kysané smetany, vanilkové cukry a dosladíme dle chuti. Potom lehce vmícháme celé piškoty. Dortovou formu si vytřeme máslem a…
Křehké listové těsto s jemnou, sladkou, kokosovou náplní je skvělý dezert po náročném nedělním obědě nebo jen tak ke kafíčku s rodinou a přáteli. Jednoduché, elegantní,…
Nadýchanou pařížskou šlehačku zná asi každá hospodyňka, ale co takhle pařížský krém? Přinášíme vám roky osvědčený recept podle cukrářských norem, který se vám vždy…
Den před pečením si připravíme šlehačku. Do kastrůlku, nejlépe s nepřilnavým povrchem dáme cukr, zakápneme vodou a za stálého míchání rozpustíme na karamel. Dáváme pozor…
Kuřecí čtvrtky omyjeme, rozpůlíme na dvě části (vznikne osm kousků). Do většího hrnce dáme rozpálit olej a cibulku dozlatova osmahneme. Přidáme omyté, osolené…
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Cena másla padá dolů! Odborník ale radí: Pozor na méně kvalitní, přehnětené zahraniční tuky, mohou způsobit problémy při pečení!