Slepované cukroví
Recept ještě nebyl hodnocenSlepované cukroví je klasika, která nikdy nezklame. Jemné, křehké, spojené sladkou marmeládou či krémem vytvářejí neodolatelnou kombinaci chutí. Ať už si vyberete…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Slepované cukroví je klasika, která nikdy nezklame. Jemné, křehké, spojené sladkou marmeládou či krémem vytvářejí neodolatelnou kombinaci chutí. Ať už si vyberete…
1- perníčky v příloze. Pokud vám nepůjde dát těsto dohromady a bude se drolit, stačí pomalinku přidávat mléko - ale je po troškách. 5- Změklé máslo s cukrem vyšleháme…
1- perníčky v příloze. Pokud vám nepůjde dát těsto dohromady a bude se drolit, stačí pomalinku přidávat mléko - ale je po troškách. 5- Změklé máslo s cukrem vyšleháme…
Uzené maso opláchneme, napícháme do něho hřebíčky, položíme do pekáčku a navrch posypeme cukrem.Pak nahrubo nakrájíme cibuli a spolu s neoloupaným česnekem obsypeme…
Křehké linecké kolečko s vrstvou kávového krému, pikantní marmeládou a navrch lahodná ořechovo-kávová pusinka. Tyto malé sladké jednohubky jsou poněkud pracnější, ale…
Plátky naklepeme a osolíme, omočíme ve směsi a dáme do mísy. Necháme odležet 24 hod. Poté smažíme na oleji. Podáváme s hranolkami, bramborem, kaší, rýží či chlebem.
Vepřové nařežeme na plátky a naklepeme je jen sevřenou dlaní, osolíme, dost posypeme zázvorem a obalíme v Solamylu, rychle opečeme z obou stran a vyndáme je na talíř.…
Panenku očistíme, osušíme, opepříme, potřeme důkladně olejem a necháme zakryté asi 30 minut odležet při pokojové teplotě.Zatím dáme do rendlíčku sezamový olej, jemně…
Kostky hovězího masa, doměkka upečené v jednom pekáčku společně s cibulí, žampiony a hráškem a podlité červeným vínem, se doslova rozplývají na jazyku. Hovězí dušené v…
Na vánočním stole nesmí jistě chybět talíř s cukrovím. Pokud hledáte ještě nějaké to zajímavé, které všechny chuťově potěší, jste tu správně. Jemné linecké těsto doplní…
Maso si nakrájíme na nudličky. Na oleji si osmažíme cibuli do růžova a přidáme k ní maso. Smažíme dokud maso nepustí šťávu. Přisypeme houby a zalijeme vodou tak, aby…
Opláchnuté kosti s kousky masa, celými stroužky česneku a přepůlenými cibulemi vložíme do zapékací mísy a dáme do předehřáté trouby na cca 40 minut. Pečeme odkryté a bez…
Tyto jedinečné a zkušenostmi vylepšené knedlíky spojují křehkost a nadýchanost bramborového těsta s bohatou chutí. Jsou alternativou pro ty, kdo preferují bezvaječné…
Tyto jedinečné a zkušenostmi vylepšené knedlíky spojují křehkost a nadýchanost bramborového těsta s bohatou chutí. Jsou alternativou pro ty, kdo preferují bezvaječné…
V misce smícháme "suché" ingredience, pak přidáme vejce, zakysanou smetanu a vše důkladně promícháme. Ve vzniklé směsi pěkně "vymácháme" naklepané plátky masa a ukládáme…
Krůtí prsa nakrájíme na plátky, po obou stranách potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a jemně poprášíme solamylem. Dusíme na pánvi a podléváme vodou - vznikne…
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poskládáme na sebe a necháme odpočívat. Zatím si připravíme a omyjeme rajčata, papriku, cibule oloupeme a vše nakrájíme na…
Milujete čokoládové tyčinky, ale nelíbí se vám ani jejich cena, ani složení? Vyrobte si je doma! Se zdravou stravou se sice moc nekamarádí, ale čas od času je třeba si…
Všechny suroviny smícháme v marinádu. Řízky naklepnem, vložíme do marinády a necháme uležet i několik dní v ledničce. Stačí pár hodin, obalíme ve strouhance a upečeme.…
Pečená husa s rolovaným knedlíkem a jablečným zelím je pokrm, který spojuje tradici a paletu chutí a vůní, které zahřejí duši i žaludek. Tento pokrm je symbolem…
Omyté maso nakrájíme na kostky. Smícháme olej s barevným pepřem, česnekem, sojovkou a citronem. Osolíme a všechno to promícháme s masem a solamylem. Necháme odležet…
Není nad to nechat maso odpočinout v poctivé domácí marinádě. My pro vás máme super pikantní vepřové kotlety, které ocení i nároční strávníci. Osmahnout je můžete doma…
Vepřové řízky z kýty bývají dost suché a proto je dobré je předem naložit do marinády. Pak už stačí jen lehké osmažení na oleji a opravdu si pochutnáme. Jako přílohu si…
Krůtímu masu dodá přidaná zelenina a houby na šťavnatosti a navíc ho ochutí. Navíc krůtí maso patří mezi nejoblíbenější druh drůbežího masa. Je dietní, snadno…
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Jídelní rozmary slavných: Russell Crowe má problémy s váhou, ale neodpustí si tohle pikantní kuřecí tikka masala
Pečeme s Ivou: Připravte si se mnou nadýchané i krásně křupavé „žitné“ rohlíky!