Banánový krém s jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenJahody rozmixujeme s 1 lžící cukru. Banány nakrájíme na kolečka a se zbylým cukrem a zakysanou smetanou rozmixujeme. Naklademe do skleniček nebo misek a vychladíme. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 893 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 6,67 g |
– nenasycené | 3,33 g |
–– mononenasycené | 2,67 g |
–– polynenasycené | 0,67 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,67 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Jahody rozmixujeme s 1 lžící cukru. Banány nakrájíme na kolečka a se zbylým cukrem a zakysanou smetanou rozmixujeme. Naklademe do skleniček nebo misek a vychladíme. …
Sorbet s vodkou rozmixujeme do hladké pěny. Nalijeme do flétny a po skle dolijeme campari nebo curacao. Dozdobíme limetou a mátou.
Královnou italských chlebů je focaccia. Upečte si ji podle originálního receptu!
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr
Dokonalý švestkový koláč far byl dříve jídlem pro chudé. Dnes jím uctíte i královnu!