Salát - vzpomínka na Itálii
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky. Na talíř dáme nejprve salát, pak rajčata, okurku a papriku. Navrch obložíme speckem(nebo šunkou) a zasypeme parmazánem. Pokapeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 223 kJ / 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 84,00 g |
– nasycené | 41,00 g |
– nenasycené | 42,00 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zeleninu omyjeme a nakrájíme na kousky. Na talíř dáme nejprve salát, pak rajčata, okurku a papriku. Navrch obložíme speckem(nebo šunkou) a zasypeme parmazánem. Pokapeme…