Květákovo-kedlubnové kouličky s mozarellou
Recept ještě nebyl hodnocenDokřupava usmažené kouličky z květáku, kedlubny a mozzarelly, uspokojí všechny milovníky smažených pokrmů. Tyto netradiční kouličky vás překvapí svojí chutí. Podávat je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dokřupava usmažené kouličky z květáku, kedlubny a mozzarelly, uspokojí všechny milovníky smažených pokrmů. Tyto netradiční kouličky vás překvapí svojí chutí. Podávat je…
U nedělního oběda nesmí chybět opravdu sytý a chutný pokrm. Dušené vepřové maso s kedlubnami voní po tymiánu a česneku a v ústech se krásně rozpadá. Ideální přílohou…
Tato bohatá a aromatická polévka, připravovaná pomalým karamelizováním cibule až do lehkého připálení, přináší jedinečný chuťový zážitek. Připravte si tento recept a…
Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, vmícháme hořčici a necháme uležet.Mezitím nakrájíme cibuli a špek nadrobno a vhodíme na rozpálené sádlo, restujeme dozlatova…
Líčka důkladně očistíme, omyjme a osušíme papírovými utěrkami. Nakrájíme a kousky vetší než na guláš. Špek nakrájíme na kostičky, zeleninu očistíme. Malé cibulky necháme…
Kuřecí prso rozřízneme na dva tenčí plátky, které přes fólii rozklepeme. Každý plátek z obou stran osolíme, opepříme a lehce posypeme grilovacím kořením. Namleté maso…
Maso rozklepeme na široké a tenké plátky, osolíme a opepříme.Čerstvé lístky oregana nasekáme najemno a dáme do misky.V rendlíku necháme rozpustit lžíci másla, přidáme…
Na Boží hod velikonoční se dle tradic k obědu peče jehněčí. Spousta z nás se jehněčímu vyhýbá pro jeho specifickou vůni. Pokud ale maso dobře očistíte a dostatečně…
Jemné žampiony orestujeme na základu ze špeku a cibule. Podle preferencí našich chutí pak můžeme zvolit jemnější omáčku ze smetany ke šlehání nebo naopak výraznější,…
K nedělnímu obědu nejčastěji připravujeme opravdu vydatné pokrmy, které vyžadují pečlivou přípravu. Dušené vepřové maso na česneku, v kombinaci s příjemně nasládlým…
Tyto dárky potěší pod stromečkem všechny milovníky pohybu!
Bavorské dampfnudeln: Úžasné sladké bochánky jsou nadýchané jako peříčko, nejlépe chutnají s vanilkovou omáčkou
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií