Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špenát listový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pstruh po florentinsku

Pstruh po florentinsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na suché pánvi opečeme na proužky nakrájenou slaninu, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět. Česnek nasekáme na tenké plátky a vložíme do pánve ke…

Zuzka - Cobra

55 min

Kuřecí rolky na špenátu

Kuřecí rolky na špenátu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na jemno nakrájenou půlku cibule osmahneme na trošce oleje a přidáme špenát a necháme aby se rozmrazil. Poté přilijeme cca půl smetany a přidáme 3 stroužky česneku …

Musaka s listovým špenátem

Musaka s listovým špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na oleji lehce osmahněte nakrájenou cibuli a nasekaný česnek, přidejte maso, opečte, osolte, opepřete, přidejte koření a duste, až je maso měkké a voda odpařená. Horkou…

Kostasovy koule

Kostasovy koule

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V misce smíchané maso, vejce, nakrájený špenát a na kostky krájený feta sýr, osolte, opepřete, očesnekujte (dle chuti) a rukou hněťte. Následně uhněťte menší koule,…

ladia

40 min

Výborný salát s cizrnou a lososem

Výborný salát s cizrnou a lososem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na pánvi nasucho opražíme slunečnicová semínka a dáme stranou. Cuketu nakrájíme na proužky, posypeme bazalkou a společně se špenátem chvilku podusíme. Před koncem…

Treska se špenátem a  cuketou

Treska se špenátem a cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tresku si naložíme do marinády z olivového oleje a bylinek a necháme alespoń 1hodinu marinovat, poté pečeme na grilu či pánvi. Cuketu si nakrájíme na malá kolečka a…

wooddy

30 min

Tuňákové šátečky

Tuňákové šátečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V misce smícháme zcezeného tuňáka, posekaný špenát, lučinu, hořčici, sůl, pepř a citronovou šťávu.Vyválené listové těsto nařežeme na čtverečky. Do středu dáme lžičku…

Frenkie

45 min

Rybí rolka se špenátem

Rybí rolka se špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Troubu předehřejeme na 180 °C. Filet ryby lehce potřeme olejem, z obou stran posolíme a posypeme najemno nasekaným rozmarýnem. Na pánvi rozehřejeme máslo. Přidáme…

1 7 8 9 10 11