Vepřové na česneku s maskarpone
Recept ještě nebyl hodnocenNa panvicu dáme olivový olej a naklepané,posolené rezne na nej poopekáme z oboch strán potom ich natrieme cesnakom a restujeme do mäkka.Zemiaky si uvaríme na menšie…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 354 kJ / 85 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na panvicu dáme olivový olej a naklepané,posolené rezne na nej poopekáme z oboch strán potom ich natrieme cesnakom a restujeme do mäkka.Zemiaky si uvaríme na menšie…
Jídelníček Marie Terezie: Milovala šneky z kynutého těsta, ujížděla na sladkém a prosadila pěstování brambor
Královské chutě: Princezna Diana milovala obyčejné špenátem plněné brambory. Tohle je její oblíbený recept
Holka u plotny radí: Jak na božské knedlíky bosáky? Dokonalou chuť zajistí malý fígl