Špenátové špecle
Recept ještě nebyl hodnocenŠpenátové špecle jsou výborná příloha například k uzenému masu nebo je lze podávat i jako hlavní chod. Připravíme je ze špenátového pyré, vejce, oleje a mouky. Podáváme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 104 kJ / 25 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 1,60 g |
– cukry | 0,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Špenátové špecle jsou výborná příloha například k uzenému masu nebo je lze podávat i jako hlavní chod. Připravíme je ze špenátového pyré, vejce, oleje a mouky. Podáváme…
Na oleji orestujeme cibulku tak, aby krásně změkla. Přidáme špenátové pyré, podlejeme 0,3 l vody, přidáme 2 lžičky soli, 1 lžičku pepře a krásně promícháme. Přidáme 3…
Náš život s celiakií: Recept na náš rodinný cuketový perník bez lepku si oblíbili všichni, Áňa ho přímo zbožňuje
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma
Vyznejte se v druzích šunek: Jak se liší jamón, prosciutto a pršut? A proč pražská šunka nemusí být z Prahy?