Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdce drůbeží - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie423 kJ /
101 kcal
Bílkoviny13,80 g
– z toho živočišné bílkoviny13,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,70 g
– nasycené1,07 g
– nenasycené2,62 g
–– mononenasycené1,90 g
–– polynenasycené0,72 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy0,90 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pajšl - nepajšl

Pajšl - nepajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očištěné skelety, drůbeží játra, srdce a žaludky dáme vařit s novým kořením, bobkovým listem a pepřem do slané vody.Zvlášť dáme vařit na kostičky nakrájenou mrkev.Maso…

clupmi

90 min

Srdíčková polévka

Srdíčková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Srdíčka omyjeme, vložíme do hrnce s vodou (někdy je i krájím na kolečka), přidáme polévkové koření, očištěnou a nekrájenou mrkev, cibuli, česnek, případně další zeleninu…