"Ovíněné" telecí srdce na zelenině v Pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenSrdce rozpůlíme a velmi pečlivě očistíme od tuku, krevních sraženin apod. V misce si smícháme koření a sůl – je lépe méně, dokořenit se dá vždy. Směs vetřeme do srdce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 489 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,30 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 3,70 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 0,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Srdce rozpůlíme a velmi pečlivě očistíme od tuku, krevních sraženin apod. V misce si smícháme koření a sůl – je lépe méně, dokořenit se dá vždy. Směs vetřeme do srdce…