Milouškovy oblíbené broskvové řezy
Recept ještě nebyl hodnocenVynikající broskvové řezy z piškotového těsta, které jsou vláčné a šťavnaté. Vychlazené jsou osvěžujícím moučníkem v létě, v zimě zase jako řezy ke kávě a pro návštěvu.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 170 kJ / 41 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vynikající broskvové řezy z piškotového těsta, které jsou vláčné a šťavnaté. Vychlazené jsou osvěžujícím moučníkem v létě, v zimě zase jako řezy ke kávě a pro návštěvu.…
Dokonalý lehký moučník, to jsou tyto nadýchané lehoučké řezy. Pláty piškotového těsta potřené svěžím krémem ze zakysané smetany a vyšlehané šlehačky. K dokonalosti už…
Těsto: Vejce s cukrem vyšlehat do hutné pěny, která až zbělá.Vešlehat do ní olej a horkou vodu. Nakonec lehce do ní vmíchat mouku s práškem do pečiva. Těsto nalít do…
Piškot světlý: vejce s cukrem vyšleháme, vmícháme olej a minerální vodu. Nakonec pomalu přidáváme přes síto mouku s pr.do pečiva. Na normální plech – na pečící papír.…
Ovocné řezy se skládají z vláčného korpusu, kompotovaných meruněk a lahodného krému, který voní po vanilce. Příjemně slaďoučký dezert je plný svěžesti a bude potěšením…
Plech si vyložíme pečicím papírem a dáme zatím stranou. Než začneme dělat těsto, tak si předehřejeme troubu na 170°C. Těsto vytvoříme smícháním všech ingrediencí a…
Vejce ušleháme s cukrem do husté pěny. Přidáváme olej, mléko, kompotovou šťávu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a perníkovým kořením. Nakonec lehce vmícháme rozinky…
Drahé Vánoce: Kilo kapra za 140 Kč, máslo i za 90 Kč a cukroví za 1200 Kč. Co ještě oproti loňskému roku zdražilo a kde ušetříme?
Nakupujte z pohodlí domova za cenu jako v kamenných obchodech.
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná