Rakytníkovo-pomerančový džem
Recept ještě nebyl hodnocen1. Pomeranče omyjeme, rozpůlíme a na elektrickém citrusovém odšťavovači odšťavíme. V receptech na pomerančovou marmeládu se většinou doporučuje pomeranče …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 283 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,22 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. Pomeranče omyjeme, rozpůlíme a na elektrickém citrusovém odšťavovači odšťavíme. V receptech na pomerančovou marmeládu se většinou doporučuje pomeranče …
Tvaroh našleháme s očištěnou jemně nastrouhanou mrkví a cibulí.Zjemníme jogurtem nebo zakysanou smetanouOkyselíme rakytníkovou šťávou a dochutíme pokrájenou pažitkou a…
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá
Charles Darwin předsedal Klubu žroutů a miloval „divná jídla“: Mimo jiné snědl pásovce nebo sovu a vypil želví moč
Jak nejlépe skladovat vlašské ořechy? Trvanlivost prodlouží mrazák i mikrovlnka!