Rebarborový koláč s mákem
Recept ještě nebyl hodnocenSezona rebarbory je již pomalu v plném proudu a pokud nevíte, co z této zeleniny, lehce nakyslé chuti připravit, vsaďte na makový koláč, s glazurou z citronové a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Sezona rebarbory je již pomalu v plném proudu a pokud nevíte, co z této zeleniny, lehce nakyslé chuti připravit, vsaďte na makový koláč, s glazurou z citronové a…
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky
Bramborový knedlík jako od maminky: Důležitý je správný typ brambor, rychlé zpracování těsta zabrání jeho řídnutí
Hitem internetu je tenhle zvláštní smažený párek "v rohlíku", který rohlíkem vůbec není. Připravuje se snadno a chutná božsky!