Marmeláda - rosol z černého rybízu - nevařená
Recept ještě nebyl hodnocenMarmeláda z černého rybízu bez vaření, na kterou ale potřebujete sílu a trpělivost. Šťávu z ovoce spolu s cukrem zpracujete ručně třením do husté hmoty. Zajímavý je také…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 297 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,22 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 0,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Marmeláda z černého rybízu bez vaření, na kterou ale potřebujete sílu a trpělivost. Šťávu z ovoce spolu s cukrem zpracujete ručně třením do husté hmoty. Zajímavý je také…
Nevařená marmeláda je tradiční způsob přípravy. Slaďoučká, v puse se stane bonbónem, vylepší palačinky a bude i lékem při nachlazení. Zachovává si totiž díky studené…
Ta nejjednodušší pomazánka na chlebíčky: Suroviny na ni má každý doma a hotová je vmžiku
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka
Snadný bramborový guláš? Dejte si ho ve (skoro) bezmasé variantě, s hříbky nebo jen s trochou dobré anglické slaniny