Marmeláda z hroznového vina
Recept ještě nebyl hodnocenPokud máme zahrádku, nebo se nám sejde v létě větší množství ovoce, je dobré si ho uchovat i na pozdější dobu. Vaření džemů má u nás dlouhou tradici. Použití různých…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 402 kJ / 96 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,04 g |
– nasycené | 0,01 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,00 g |
– cukry | 22,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud máme zahrádku, nebo se nám sejde v létě větší množství ovoce, je dobré si ho uchovat i na pozdější dobu. Vaření džemů má u nás dlouhou tradici. Použití různých…
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi
Víc než jen ocet: Balzamiko se v minulosti používalo proti porodním bolestem
Luštění a vaření? To je zábava nadvakrát v jednom balíčku! Křížovky s recepty nadchnou celou rodinu