Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak hanger - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie515 kJ /
123 kcal
Bílkoviny21,30 g
– z toho živočišné bílkoviny21,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,20 g
– nasycené1,86 g
– nenasycené1,91 g
–– mononenasycené1,81 g
–– polynenasycené0,10 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Maso na ohni (hanger/flap steak)

Maso na ohni (hanger/flap steak)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Hanger steak je to jedno z nejlepších a nejchutnějších steakových mas, které na mladém býkovi či jalovici najdete. Je to výtečný kus masa na grilování. V Čechách se pro…

sporinek

25 min