Kuřecí stehna plněná šunkou a špenátem
Recept ještě nebyl hodnocenŠťavnatá kuřecí stehna, plněná šunkou a špenátem, s kůžičkou vypečenou do křupava, jsou ideální volbou k nedělnímu obědu. Na řezu vypadají velice efektně a perfektně je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Šťavnatá kuřecí stehna, plněná šunkou a špenátem, s kůžičkou vypečenou do křupava, jsou ideální volbou k nedělnímu obědu. Na řezu vypadají velice efektně a perfektně je…
Chřest je velmi oblíbenou surovinou, která má svoji sezónu v polovině jara. Zelenými výhonky naplníme spolu se slaninou a mozzarellou vykostěná kuřecí stehna. Závitky…
Kuřecí maso je známé svojí jednoduchou a rychlou přípravou. Orestované kousky masa ochutíme kari kořením a nakrájenými ředkvičkami. Ty dodají masové směsi lehce pikantní…
Toto kuřecí stehno skrývá chutné překvapení. Po vykostění ho naplníme ruličkou z omelety, anglické slaniny a medvědího česneku a poté upečeme. Jídlo můžeme připravit i v…
Nenechte se mýlit. I na tak jednoduchém a na první pohled obyčejném receptu, si můžete pochutnat. Čerstvá zelenina, krátce povařená si zachová barvu i chuť a zároveň se…
Tento recept spojuje sladkost medu s jemnou kyselostí vína, což vytváří neodolatelnou marinádu, která maso dokonale zjemní a dodá mu jedinečný šmrnc. Grilovaná stehýnka…
Jistě každý ocení rychlé a na přípravu nenáročné pokrmy pro celou rodinu. A takovým jsou i kuřecí stehýnka, přes noc marinovaná, následně pečená zrovna i s přílohou. Vše…
Máslové bylinkové kuře je dokonalým spojením jemného masa a bohatých chutí čerstvých bylinek. Tento recept přináší lahodně šťavnaté kuře, které je marinované v máslové…
Kuřecí stehenní řízky z našeho receptu jsou po odležení v marinádě s kořením a rychlé tepelné úpravě křehké a šťavnaté. Když je doplníme plackami z cukety a sýra typu…
Velmi jednoduchý oběd připravíme z kuřecích stehen. Předem je marinujeme v bylinkové marinádě s citronovou šťávou. Poté je stačí upéct v troubě a přidat k nim trochu…
Řapíkaté rizoto z kuřecí polévky je dokonalým spojením dvou oblíbených jídel do jednoho chutného pokrmu. Využití kuřecího masa z polévky jako základu dodává rizotu…
Ma'alubi, známá také jako "obrácený hrnec," je tradiční blízkovýchodní pokrm, který spojuje jemné kuřecí maso s opečeným lilkem a voňavou rýží. Tento jedinečný recept,…
Což takhle dát si špenát? Je ale lepší použít čerstvý, nebo stačí mražený?
Deset tipů na ty nejlepší vanilkové rohlíčky: Máslo místo margarínu, správně připravená mouka a vychytávka se žloutkem
Zelňačka podle topmodelky Heidi Klum: Překvapí mletým masem, chilli omáčkou i konzervou rajčat, chuť je ovšem jedinečná