Davídkova štika
Recept ještě nebyl hodnocenŠtiku zbavíme šupin, opláchneme a vysušíme ji papírovou utěrkou. Kůži nařízneme po délce po 1 cm a to 1 cm od vrchu až 1 cm dole na každé porci. Osolíme, okmínujeme, …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Štiku zbavíme šupin, opláchneme a vysušíme ji papírovou utěrkou. Kůži nařízneme po délce po 1 cm a to 1 cm od vrchu až 1 cm dole na každé porci. Osolíme, okmínujeme, …
Vykuchanou dobře osušenou menší štiku potřeme kořením na ryby, kůžičku před potřením drobně nařežeme, po té do dutiny břišní vložíme nivu a štiku zabalíme do anglické…
Štiku nasolíme. Olivový olej smícháme se zázvorem, kmínem a paprikou a směsí potřeme rybí porce. Takto připravené ryby dáme do lednice chvilku odležet. Na troše oleje…
Filety štiky opláchneme vodou, osušíme a osolíme. Oba filety na kůži nařízneme, aby se nám ryba při opékání nekroutila. Do pánve si dáme přepuštěné máslo a necháme ho…
Na oleji restujeme nakrájenou cibuli. Štiku nakrájíme na menší kousky, osolíme a okmínujeme. Jakmile cibule zesklovatí, prudce na ní z obou stran opečeme štiku. Opečenou…