Borůvkový koláč II.
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy prosijeme mouku a uprostřed uděláme důlek, kde smícháme droždí s trochou mléka a lžičkou cukru. Necháme vykynout a přidáme zbytek cukru, mléka, sůl a sádlo.Těsto…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do mísy prosijeme mouku a uprostřed uděláme důlek, kde smícháme droždí s trochou mléka a lžičkou cukru. Necháme vykynout a přidáme zbytek cukru, mléka, sůl a sádlo.Těsto…
Všetko spolu pomiešať, urobiť malé fašírky, obaliť v strúhanke a dať na plech vyložený papierom na pečenie. Pokvapkáme olejom a upečieme do chrumkava. Podávame k…
Suchary rozdrtíme, přidáme máslo a vejce a vypracujeme v těsto. Možná nepůjde uplně spojit (trvá to, než se suchary rozmočí), ale to ničemu nevadí-rovnou ho namačkejte…
Hubněte pomocí sedativ nebo s tasemnicí v břiše! Nejšílenější diety světa, které opravdu existují
K čemu může být dobrý hazard? To nejlíp věděl hrabě ze Sandwiche
Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování