Pizza z pomazánkového másla
Recept ještě nebyl hodnocenPizza je dnes nejčastěji pečeným slaným koláčem. Má mnoho podob, peče se z různých těst a má nepřeberné množství chuťových variací. Po špagetách je snad nejoblíbenějším…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pizza je dnes nejčastěji pečeným slaným koláčem. Má mnoho podob, peče se z různých těst a má nepřeberné množství chuťových variací. Po špagetách je snad nejoblíbenějším…
Nápadité využití hub jako lehká svačinka nebo večeře. Houbová smaženice zasypaná strouhaným sýrem a zapečená na toastu určitě přijde k chuti. Kdo má rád žampiony, může…
Tuto omáčku oceníte obzvlášť, pokud potřebujete rychle uvařit dobrý oběd. Stačí osmažit cibulku, přidat šunku, mléko a sýry a krátce povařit. Na závěr přidáte kukuřici a…
Rozválené listové těsto poklademe plátky šunky,na ni rozložíme tvarůžky podélně rozkrojené na plátky a zabalíme.Potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme.
Tato retro lahůdka byla vyhlášeným pokrmem zejména na konci minulého století. Jistě, můžete ji koupit stále v obchodě, nicméně, nebude přece jen chutnat lépe, když ji…
Řeklo by se, že je to jen obložený hranatý chléb. A přitom je to pokrm, který si podmanil celý svět. Jednoduchý, variabilní, skladný a lehce přenosný. Vyberte ze škály …
Postup?....prostě skládám a skládám, hraji si s tím a nakonec je hotovo!
Vaječná tlačenka je zpravidla záležitostí období kolem Velikonoc. Upotřebíte výslužku a ještě připravíte skvělou svačinu. Tlačenka je plná zeleniny, šunky, vajíček a vše…
Jednoduché jídlo, v kterém využijeme buď koupený polotovar, nebo připravíme svoje domácí noky. V kombinaci se smetanovým špenátem se jedná o chutný pokrm. Při využití…
Hovězí vývar plný zeleniny s nadýchanými šunkovými knedlíčky vás zasytí a krásně prohřeje. Příprava knedlíčků vyžaduje trochu zručnosti, ale na chuti se vám to určitě…
Kotlety naklepeme,osolíme, opepříme a můžeme potřít hořčicí, pokud máme rádi.Zprudka opečeme na oleji z obou stran, pak ubereme plyn, zakápneme malinkým množstvím vody a…
Nápad na rychlou večeři bývá k nezaplacení. Když je potřeba po příchodu rychle nakrmit sebe nebo další strávníky, saháme po takových receptech, na které toho…
Jazyky uvaříme s kořením, cibulí a česnekem doměkka. Pokud budete dávat mrkev do aspiku, přidejte ji k jazykům později, aby nebyla rozvařená. Po uvaření jazyky ihned…
Chystáte pohoštění na rodinnou oslavu nebo jen tak pro návštěvu? Vyzkoušejte chutnou, a přitom jednoduchou, hermelínovou pomazánku. Tento recept můžete použít k přípravě…
Na tento pokrm se hodí větší hlavičky žampionů, ideálně pak žampiony portobello. Použitím různých druhů sýra si sami vytvoříte nádivku dle vaší chuti. Sýrová omáčka sice…
Máte rádi pizzu a pečené brambory? Potom vás jistě zaujme náš recept na mini pizzy, který jsme si pro vás připravili. Odpadá příprava těsta, protože jako základ slouží…
Šunku nakrájíme na malé tenké nudličky, přidáme hrášek a všechny ingredience. Zamícháme a necháme odležet v lednici.
Letní měsíce jsou bohaté nejen na úrodu cuket, ale sklízíme i mnoho další zeleniny ze zahrádky. Těsto s nastrouhanou cuketou a jogurtem bude příjemně vláčné, pizzu…
Jedním ze symbolů jara je zelená barva, která by se podle tradice měla objevit na velikonoční tabuli. Připravte si proto nádivku s bylinkami a šunkou. Uvnitř nadýchaná,…
Papriky nemusíme nalézt na stole jen v tradiční úpravě s omáčkou. Zkuste letní vymazlenou verzi plněných a poté zapečených paprik. Náplň z šunky sýra a bylinek je lehce…
Máme pro vás podrobný návod, jak tento slavnostní pokrm z hovězího masa připravit. Wellington připravujeme z hovězí svíčkové, šunky a restovaných žampionů, které…
Tento recept spojuje jemné mleté krůtí maso s bylinkami. Z masa se tvoří malá "hnízda", která jsou plněná lahodnou náplní a zapečená do zlatova. Zapečená krůtí hnízda…
Skvělá variace na bramborový salát v odlehčené verzi s cuketou. Pokud rádi zkoušíte nové věci a máte přebytek cuket, recept stojí za vyzkoušení. Nechte ho odležet, chutě…
Kuřecí prsíčka rozkrojíme na plátky, opatrně do šířky rozklepeme, osolíme a potřeme sýrovou směsí. Tu si připravíme tak, že slaninu nakrájenou na drobné kostičky…
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Laďka Něrgešová nabídla recept na skvělý dlaždičkový koláč: Ukázala i fígl na zjednodušení přípravy
Recept z internetu dostal několik lidí do nemocnice: Příprava okurkového salátu může byl nebezpečnější, než se zdá