Pruhovaný zákusek
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme pudink z pudinkového prášku, cukru a vody. Do ještě teplého pudinku zašleháme na kousky nakrájené máslo. Polovinu krému dáme do mikrotenového sáčku, do druhé…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 008 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 66,00 g |
– cukry | 30,00 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Uvaříme pudink z pudinkového prášku, cukru a vody. Do ještě teplého pudinku zašleháme na kousky nakrájené máslo. Polovinu krému dáme do mikrotenového sáčku, do druhé…
Stejný korpus jako v dortíku pro Adélku. Bebe sušenky si poslepujeme a omažeme krémem a dáme do lednice ztuhnout.Je to 10 sušenek na kabinu, 6 sušenek na přední díl…
Stejný korpus jako v dortíku pro Adélku. Bebe sušenky si poslepujeme a omažeme krémem a dáme do lednice ztuhnout.Je to 10 sušenek na kabinu, 6 sušenek na přední díl…
Tyto drobné nepečené dortíky jsou připravené během chvíle a chutnají lahodně. Základ připravíme ze sušenek a másla, na něj naneseme výborný krém ze sýru a smetany, a na…
Saláty záhon neopustí od jara do podzimu. Když se správně vybere odrůda, přežijí mráz i letní vedro
Prvorepubliková Praha byla rájem kaváren. Do Slavie chodili vlastenci, do Louvru smetánka
Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky