Rybí prsty
Recept ještě nebyl hodnocenRybu nakrajime na hranolky. Osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou stavou. Připravíme misky na obalovani. Do jedné mouku, do druhé vajíčko a trochu mléka a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 820 kJ / 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 4,40 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 244 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rybu nakrajime na hranolky. Osušíme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou stavou. Připravíme misky na obalovani. Do jedné mouku, do druhé vajíčko a trochu mléka a…
Odřezky z filetů okouna nilského nakrájíme na menší nepravidelné tvary, osolíme a orestujeme na rozpuštěném kousku másla. Přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou…
Směs koření: Podle vlastních chutí smícháme sůl, cukr, čerstvě mletý černý pepř, citrónový pepř, mletý koriandr a sušený kopr. Koření si můžeme namíchat víc, protože…