Játrovo-rajčátková pomazánka s Cottage a pažitkou
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nakrájíme nadrobno, rajčátka na čtvrtky, pokud jsou rajčátka větší, můžeme překrájet víc. V míse si šlehačem ušleháme paštiku s pomazánkovým máslem a cibulkou do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 498 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 7,00 g |
– nasycené | 2,67 g |
– nenasycené | 1,67 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 2,67 g |
Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčátka na čtvrtky, pokud jsou rajčátka větší, můžeme překrájet víc. V míse si šlehačem ušleháme paštiku s pomazánkovým máslem a cibulkou do…
VIDEO: Omýváte brokolici správně? Díky tomuhle triku odstraníte snadno veškerý hmyz, který se v zelenině ukrývá
Jak to bylo, šéfe? Pohlreich házel hlášky na Moravě. Oslňte strávníky květákovou polévkou s tvarůžky
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha