Kuřecí řízky v sýrovo-vinném těstíčku
Recept ještě nebyl hodnocenMaso omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, mírně osolíme a okořeníme kořením. Necháme v chladu asi dvě hodiny odpočívat. Z vejce, mouky, sýra, vína, soli si připravíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 397 kJ / 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 49,00 g |
– nasycené | 26,00 g |
– nenasycené | 10,70 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Maso omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, mírně osolíme a okořeníme kořením. Necháme v chladu asi dvě hodiny odpočívat. Z vejce, mouky, sýra, vína, soli si připravíme…
Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
Víc veganů, domácí fermentace a eko obaly: 10 trendů v jídle, které budou v roce 2021 úplně všude
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí