Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření
Recept ještě nebyl hodnocenVykuchané, kuchyňsky upravené pstruhy, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme papírovou utěrkou, opepříme a osolíme zevnitř i zvenku a potřeme olivovým olejem. Na bocích…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 990 kJ / 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 6,63 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 1,77 g |
Vykuchané, kuchyňsky upravené pstruhy, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme papírovou utěrkou, opepříme a osolíme zevnitř i zvenku a potřeme olivovým olejem. Na bocích…
Buchty po ránu: Pařížské rohlíčky Josefa Maršálka vás uchvátí kombinací slaných arašídů v korpusu a pařížského krému
Snadné jablečné taštičky: Křehoučký moučník se šťavnatou a skořicí vonící náplní vyžaduje jen správný postup při pečení
Zamilujte se do chřestu: Naučte se holandskou omáčku, se kterou je nejlepší