Sýrový předkrm s rybou
Recept ještě nebyl hodnocenStudený sýrový předkrm s rybou je delikátní kombinací jemného sýra a šťavnaté ryby, která potěší milovníky neobvyklých chutí. Tato svěží varianta předkrmu je ideální…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Studený sýrový předkrm s rybou je delikátní kombinací jemného sýra a šťavnaté ryby, která potěší milovníky neobvyklých chutí. Tato svěží varianta předkrmu je ideální…
Růžičková kapusta je skvělá, i když trochu opomíjená zelenina. Její lahodnou chuť doplníme šalvějí, česnekem a mandlemi, zalijeme smetanou a zapečeme. Získáme tak chutný…
Tento zeleninový pokrm zachutná jistě i těm, kdo zeleninu příliš v lásce nemají. Lahodný květák v sýrovo-smetanové omáčce zapečeme do zlatova. Povrch je díky strouhance…
Jablka se nehodí jenom do moučníků, skvělé jsou i ve slané kuchyni. Vydlabaná jablka naplníme směsí jablek, drůbežího masa, smetany a vajec, posypeme sýrem a zapečeme.…
Hovězí jazyk je velmi jemný, má zajímavou chuť i texturu. Protože se hodí i do studených pokrmů, je ideální jako vydatná svačina na výlety nebo do zaměstnání. Vychutnáme…
I z obyčejné cibule můžeme připravit lahodné jídlo. Pod křupavou strouhankou najdeme jemný bešamel se sýrem, který chuť cibule zjemní. Jídlo je hotové za chvíli a vyjde…
Palačinky chutnají skvěle nasladko i naslano. Když k nim zvolíme vydatnou náplň, můžeme je podávat i k obědu. Tentokrát je plníme kuřecím masem, sýrem, špenátem a…
Jaro přináší novou sílu nejen nám, ale i rostlinám. A zrovna byliny nám ji mohou předat ve velkém. Směs nasbíraných mladých listů naplníme do slaného závinu. Doplníme je…