Sendvič ke snídani
Recept ještě nebyl hodnocenNa rozehřátou pánev s olejem rozklepneme vajíčka (osolíme) a uděláme volské oko. Opečeme toustový chléb na pánvi či v toustovači. Poté chléb natřeme kečupem, dáme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 513 kJ / 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 27,50 g |
– nasycené | 19,00 g |
– nenasycené | 7,85 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 3,50 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 3,50 g |
Na rozehřátou pánev s olejem rozklepneme vajíčka (osolíme) a uděláme volské oko. Opečeme toustový chléb na pánvi či v toustovači. Poté chléb natřeme kečupem, dáme na…
1) Uvaříme si nejprve omáčku. Na pánvi rozpusťte máslo, zaprašte moukou a nechte zpěnit. Poté přilijte smetanu a postupně přidávejte sýr, aby se rozpustil. Za stálého…
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík
Japonský recept na dlouhověkost? Sushi! Poznáte všechny jeho druhy?
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky