Tiramisu s mascarpone
Recept ještě nebyl hodnocenTradiční italská kuchyně se obejde bez dlouhého vyvařování, ale potrpí si na kvalitní ingredience a jednoduchou přípravu. Výjimkou není ani smetanové tiramisu z…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 755 kJ / 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 43,33 g |
– nasycené | 28,33 g |
– nenasycené | 14,67 g |
–– mononenasycené | 13,33 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 67 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Tradiční italská kuchyně se obejde bez dlouhého vyvařování, ale potrpí si na kvalitní ingredience a jednoduchou přípravu. Výjimkou není ani smetanové tiramisu z…
Dezert podávaný ve skleničce s sebou nese punc něčeho výjimečného. Přitom je tak snadné si ho udělat doma častěji. . Naplnit si ho můžete tvarohem, čokoládou, nebo…
Tenkou vrstvu z karamelových sušenek potřeme jemným krémem z mascarpone a zakysané smetany, upečeme a na závěr potřeme vychladlým karamelem. Kromě karamelu dort lehce…
Nejprve si dáme do vodní lázně rozpustit čokoládu (ne vařit pouze rozpustit) Dále do dvou misek oddělíme žloutky od bílků. Z bílků šleháme sníh. Když je hmota skoro tuhá…
Tato jemná omáčka, kombinuje šťavnatou cuketu, křupavou slaninu a krémové mascarpone. Skvěle se tak hodí k různým těstovinám. Perfektní volba pro rychlou a chutnou…
Připravte si 500 g hotových plátů na lasagne, které se nemusí předem vařit.Vejce, cukr a vanilkový cukr vyšleháme do pěny, přidáme mascarpone a zakysanou smetanou, šťávu…
Nejprve vyšleháme z deseti vajec bílky až na pevný sníh. Do deseti žloutků přimícháme 10 polívkových lžic krupicového cukru a následně důkladně promícháme se sýrem…
Kompotové mandarinky přecedíme a necháme odkapat. Šlehačku vyšleháme dotuha. Mascarpone a tvaroh utřeme do hladka s cukrem. Přidáme 3 lžíce pomerančového likéru. Do…