Radoušova bramboráková buchta
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory oloupáme a nastrouháme (2/3 velká oka, 1/3 oka na mrkev). Vymačkáme vodu do misky a škrob, který se usadí na dně, vrátíme zpět k bramborám. Přidáme celé vejce,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 056 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 4,40 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Brambory oloupáme a nastrouháme (2/3 velká oka, 1/3 oka na mrkev). Vymačkáme vodu do misky a škrob, který se usadí na dně, vrátíme zpět k bramborám. Přidáme celé vejce,…
Cuketová polévka s vejcem a slaninou: Smetanová polévka voní koprem, s vařeným vejcem příjemně zasytí a má italský šmrnc
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Geniální brownies: Jak připravit slavný čokoládový dezert rychle, dietně a klidně i bez mouky?